
BEMÆRK STED!
Mandag 28/4/25 kl. 16.30 - 18.15 i Sognehuset, Kirkevej 7A
GASTRONOMISK FILOSOFI
V/ Cand.mag. i filosofi og sommelier Thomas Lysgaard
Hvad er gastronomisk filosofi, og hvordan er man ”Vinosof”?
Thomas vil fortælle om bevægelsen FRA at studere & granske filosofiens grundvæv for at lære at leve et liv uden kontakt med alkohol TIL at udøve skabelsen af en Gastronomisk Filosofi med - navnlig - Vinens Visdom (vinosofien) som afgørende centrum. En fortælling om egne åbenbaringer (begyndende med Aristoteles’ relevans for Bourgognes Grand Crus) og indsigten i at alt i universet følger de samme strukturer. Gastronomien er derfor ikke privilegeret som omdrejningspunkt, men velegnet fordi den er velkendt for alle eksistenser. Logikker fra gastronomien kan overføres til alle andre regioner af det menneskelige liv.
Det bliver et foredrag med anekdotisk fylde, krøllet humor & en opsang om at opføre sig anstændigt fordi universet fortæller os, at vi bør.
Der vil være smagsprøve på vin til foredraget.
Pris: Kr. 100, - ved indgangen
Mobilepay kan benyttes